Ozon desinfeksjonsteknologi forbedrer sikkerhetsstandardene for kjøttprodukter

Ozon er et internasjonalt anerkjent desinfeksjons- og sterilisasjonsprodukt. Den har trygge, høyeffektive, raske og bredspektrede egenskaper. Det er giftfritt, ufarlig, har ingen bivirkninger, forårsaker ikke sekundær forurensning og påvirker ikke utseende, smak og ernæring av kjøttprodukter.

Kjøttforedlede produkter er utsatt for økonomiske tap på grunn av miljøet på verkstedet, noe som får bakteriene til å vokse og maten som produseres ikke oppfyller standardene. Kjøttforedling er en relativt høy standard, spesielt for behandling av kald mat, som er spesielt utsatt for mikrobiell forurensning.

1. Streng luftdesinfisering av plass, verktøy, garderober og emballasjemateriale er påkrevd. Ozondesinfeksjon av rommet er direkte reaksjon med bakterier og virus, ødelegger deres organeller og DNA, RNA, ødelegger metabolismen til bakterier og dreper den til slutt; ozon vil dekomponeres i oksygen etter desinfeksjon, ingen rester, ingen sekundær forurensning.

2.Bruk av ozongenerator for å desinfisere verkstedområdet gjennom sentral klimaanlegg, effekten er åpenbar og sterilisering er grundig.

3. Soaking og skylling av rørledningen, produksjonsutstyret og beholderen med ozonvann. Personalet vasker hendene med ozonvann før jobb, noe som i stor grad kan forhindre bakteriell infeksjon.

4.Bruk av ozongenerator på lageret kan forlenge matvarens holdbarhet. Desinfeksjon av mattransportkjøretøyet kan forhindre mikrobiell vekst, bakteriell virusinfeksjon og opprettholde matens friskhet.

Ozondesinfeksjonstid kan skilles fra arbeidstid. Ozongenerator har lang levetid. Sammenlignet med andre desinfiseringsmetoder har ozongeneratorene fordelene med økonomi, bekvemmelighet, gjennomførbarhet og høy effektivitet, noe som sterkt reduserer kostnadene ved sterilisering og forbedrer produksjonseffektiviteten.

 


Innleggstid: Jun-29-2019