Ozone oxidation tekonolosi fesoasoani deodorize ma disinfect nofoaga faʻamaʻimau

O le manogi o gaosia o meaola e pei o le hydrogen sulfide ma le amonia na gaosia i le taimi na teu ai, feʻaveaʻiga ma le feaveaʻi o otaota tuʻufaʻatasi, na faʻasalalauina i le ea, ma mafua ai ni faʻafitauli tele i le siosiomaga ola ma le siʻosiʻomaga o tagata faigaluega o loʻo siʻomia. Faʻatupuina faʻamaʻi matuia i le siosiomaga. O le deodorization ma le faʻamamaina o lapisi e taua tele e puipuia ai le siosiomaga ola o tagata o loʻo nonofo ma le siosiomaga o tagata faigaluega.

Ozone oxidation tekonolosi –e le toe afaina i le manogi

I le avea ai o se malosi oxidizing vailaʻau i le lalolagi masani, ozone mafai oxidize tele siama ma siama, ma e leai se lua faʻaleagaina. O le osone generator e lima lelei lona faʻaogaina i nofoaga e faʻaoga ai lapisi. 1. Maualalo teuga tupe, 2. Maualalo le tau faʻagaioiga. 3, Faigofie faʻagaioiga. 4, maualuga deodorization lelei, 5, Disinfection.

Mataupu silisili o tekonolosi osone e faʻamamaina ai le manogi ma manogi:

O molemose faʻatosina maualuga na gaosia e le osone generator tali atu i molelaʻae pei o hydrogen sulfide, ammonia, organic amines, thiols, ma thioethers na gaosia e le manogi, faʻaleagaina a latou organelles DNA ma RNA, mulimuli ane faʻaleagaina ma faʻaleagaina le metabolism o manogi sela. Ozone o se malosi oxidant, lea e mafai ona faʻasusu faʻapitoa vailaʻau ma inorganic vailaʻau. I le faʻaaogaina o uiga o le malosi o le okesene o le osone, ua faʻatulagaina ai le faʻatulagaina o le osone i totonu o le ea e faʻatupuina ai le faʻamamaina o le tino ma le manogi manogi, ma ua taunuʻu ai le aafiaga faʻaleagaina.

Lelei o le osone deodorization:

1. Ozone o se faʻatonutonu ma faʻagaoʻoina le faʻamatalaina faʻasese i le manogi, e aunoa ma le faʻaleagaina lona lua. O se lanumeamata vailaʻau e suia le vailaʻau pasī metotia o tu masani ai laʻau tofo.

2, I le faʻaopopoga i le deodorization mafai foi ona faʻamamaina, talu ai ozone o se malosi oxidant. I le faʻagasologa o le faʻamamaina o le tino, o le siama siama o loʻo faʻamauina faʻamagoina ma faʻateʻaina. O le osone e faigofie lava ona soluble i le vai, Faʻaaogaina o vai osone e mulumulu ai le eleele, puipui, ma feʻaveaʻiga taavale mafai ona ausia lelei disinfection.

3, Ozone deodorization aoga e maualuga, i se tasi avanoa ma ozone faʻatuputeleina, o le atoa decomposition ma okesene faʻagasologa o le osone ua maeʻa i se sili ona puʻupuʻu taimi. Ozone o se suauʻu kesi e mafai ona disinfected i le 360 ​​tikeri aunoa ma le oti itu, aloese mai le le lelei o isi disinfection metotia, ma le faʻaleleia o le aoga o le atoa disinfection galuega.


Taimi Post: Aokuso-17-2019