Ozondesinfeksjonsteknologi spiller en viktig rolle i fjørfeavl

Forebygging av sykdommer i slaktekyllingskultur er en viktig oppgave. Vanligvis bør desinfisering ikke undervurderes. En liten infeksjon av kyllinger i kyllingene vil føre til økonomiske tap.

Avlsmiljøet er veldig viktig. Gjødsel i huset er utsatt for å produsere skadelige gasser som karbondioksid, karbonmonoksid, hydrogensulfid, ammoniakk og metan og lukt. Hvis det ikke behandles i tide, utgjør en stor mengde skadelige gasser en større trussel mot kyllingens helse. Det fortjener oppmerksomhet.

Ultrafiolett sterilisering og kjemisk desinfisering er vanlige desinfiseringsmetoder tidligere. Med den raske utviklingen av desinfeksjonsteknologi, bruker flere og flere akvakulturbedrifter nå ozondesinfeksjonsteknologi for å sikre sikker oppdrett.

Ozon er en sterk oksidant som har en sterk oksiderende effekt mot forskjellige bakterievirus, ødelegger den indre strukturen til bakterier og får dem til å dø. Å redusere eller eliminere forskjellige patogene mikroorganismer i miljøet spiller en viktig rolle i rommiljøet. Ozonet har sterk flyt og kan desinfiseres uten døde vinkler, noe som utgjør manglene ved UV-desinfeksjon. Ozonråvarene kommer fra luften, og er selvredusert til oksygen etter desinfeksjon. Det er ingen sekundær forurensning, ingen skade på miljøet. Bedriftene kan ikke bare redusere kjemikalier sterkt, men også øke akvakulturproduksjonen.

Hvilke gjenstander trenger desinfisering hos fjærfe?

Verktøy som bur, renner og drikkefontener i huset, så vel som sekker og kjøretøy for lasting av fôret, må desinfiseres regelmessig for å forhindre bakterievekst.

Drikkevannssystemer krever regelmessig desinfisering. Det er mange biofilmer i drikkevannsrørledningen. Regelmessig desinfisering av vannrør kan forhindre bakterievekst. Den bakteriedrepende evnen til ozon er dobbelt så stor som klor. Steriliseringshastigheten i vann er 600-3000 ganger raskere enn klor. Det kan ikke bare desinfisere, men også nedbryte skadelige komponenter i vann og fjerne urenheter som tungmetaller og forskjellige organiske stoffer for å forbedre drikkevannets kvalitet og sikkerhet.

Arbeidsklær bør desinfiseres for å unngå å føre bakterievirus inn i oppdrett.

Ozon reduserer kostnadene for desinfeksjon for fjørfebedrifter

Bruk av ozongeneratoren som desinfiseres regelmessig hver dag, gjør at gården nesten nådde et sterilt miljø. Reduser forekomsten av sykdom betydelig, øk overlevelsesgraden og vekstraten for ungt fjærfe.

Fordeler med ozondesinfeksjon: enkelt, effektivt og bredt spekter av desinfisering. Bruk en Dino Purification's DNA-20G ozongenerator til å desinfisere (0-200 kvadrat) kyllinghus, stille desinfeksjonstimeren, den desinfiserer automatisk hver dag, praktisk og praktisk.

Bønder behersker ozondesinfeksjonsteknologi, som kan redusere tilførselen av antibiotika, redusere produksjonskostnadene og forbedre produktkvaliteten.

 

 

 

 

 

 


Innleggstid: Jul-06-2019