ʻO ka generator ozone i ka lole holoi

I nā makahiki i hala aku nei, ua nui a lehulehu hou nā holoi lawelawe pilikino. I ka wā holoi lawelawe pilikino, hiki iā ʻoe ke hele i ke kūʻai a me ka ʻai ʻana. Ke hoʻi mai ʻoe, hiki iā ʻoe ke hoʻihoʻi a maʻalahi ka nohona o nā kānaka.

Eia nō naʻe, nui ka poʻe i hiki ʻole ke ʻae iā ia. ʻO ka pilikia o ke olakino o nā mīkini holoi lehulehu ka mea nui e hopohopo ai nā mea āpau. Ma hope o ka holoi hope loa ʻana, ʻaʻole i disinfected ka mīkini holoi, e loaʻa i nā maʻi koʻohune a me nā mea hoʻomaʻi? hopohopo nā poʻe he nui i kēia.

Pehea e hōʻoia ai i ke olakino a me ka palekana? E nānā i ka noi o ka mea hana ozone i ka lole holoi:

He ikaika ikaika kā Ozone oxidizing, he laulā ākea, kiʻekiʻe-ka hoʻokō ʻana a me ka disinfectant wikiwiki, a he hopena oxidation ikaika i nā bacteria a me nā maʻi ʻokoʻa. ʻO ka maka o ka ozone ka ea ambient. Ma hope o ka disinfection, e decomposed ia i oxygen a ʻaʻohe koena. He disinfectant ʻōmaʻomaʻo ia.

Ma hope o ka hoʻohana ʻana, e pani ʻia ka puka o ka mīkini holoi, kahi e hoʻoulu ai i ka bacteria i ka mīkini holoi. Ke hoʻohana nei i ka ozone e disinfect, hiki ke pale aku i ka hānau ʻana o nā bacteria a make i nā koʻohune a me nā mea hoʻomaʻi i loko.

E hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka ea: ʻO ka holoi lole kahi e kahe ai nā poʻe. Lawe kekahi i nā kākini a me nā lole sweaty e holoi. Maʻalahi ke hoʻopau i nā pilau a hoʻopili i nā poʻe ʻē aʻe. Ma hope o ka disinfected o ka ozone, he ʻano hou loa ka lewa e like me ma hope o ka ua.

Hoʻomaʻemaʻe pono ʻo Ozone i ka aila, hoʻonā i ka pilikia a paʻakikī nā stains aila e hoʻopau ʻia e nā disinfectants kemika laulā, a hoʻemi i ka hoʻohana ʻana o ke keʻokeʻo.

I kēia manawa, ʻo ka hapa nui o nā pauka holoi he chlorine, ʻoiai hiki i ka chlorine ke pepehi i nā bacteria i ka wā o ka holoi ʻana. Eia nō naʻe, hiki i ka hoʻohana ʻana i ka nui o ka chlorine ke hōʻino i nā lole. ʻO ka hiki i ka bactericidal o ka ozone he 150 mau manawa o ka chlorine, a ʻoi aku ka wikiwiki o ka sterilization ma mua o ka chlorine. No laila, hiki i ka hoʻohana ʻana i ka ozone ke hōʻemi i ka hoʻohana ʻana o ka pauka holoi.

E hoʻemi i ka hoʻohaumia o ka wai holoi: Hiki i ka Ozone ke hoʻowali i ka bacteria, microorganism a me nā meaola i loko o ka wai, hoʻemi i ka COD a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka waikahe.

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā mea hana ozone i ka holoi lole hiki ke hoʻopau i ka hopohopo o nā mea kūʻai aku e pili ana i nā pilikia olakino, hoʻemi i ka hoʻohana ʻana o nā disinfectants kemika, hoʻomaikaʻi i ke kahe o ke kahe, a pale i ke kaiaolaola.


Ka manawa Post: Jul-16-2019