De sikreste måder at bruge ozongeneator på

Den sikreste måde at bruge ozongeneratorer på er et ledigt rum. Kontroller, at der ikke er mennesker eller dyr i huset, og fjern alle indendørs planter, inden du starter ozonmaskinen.

I nogle tilfælde kan ozonmaskiner sikkert bruges derhjemme i lave koncentrationer og sikre niveauer som specificeret af OSHA eller EPA. Dette inkluderer mindre krav som at desinficere luften til vejrtrækning, slippe af med røg fra madlavning eller at fjerne cigaretrøg. Et sådant rum kan stadig optages, mens maskinen bruges. Dette kan dog ikke gøres, når der kræves en høj ozonkoncentration, f.eks. Til at dræbe skimmelsvamp i huset. 

Opbevar ozongeneratoren i en brugbar og sikker tilstand. Udfør regelmæssig vedligeholdelse såsom rengøring af samlerpladen med et interval på 2 - 6 måneder. Undgå også at køre generatoren i et miljø med høj luftfugtighed. Fugt kan forårsage lysbuer inde i ozonmaskinen.

Når steriliseringsprocessen er afsluttet, skal du lade døre og vinduer være åbne, så ozon kan spredes. Det tager cirka 30 minutter til 3 timer for ozon at sprede sig tilbage i ilt.

 


Indlægstid: Dec-21-2020