Ozongenerator for desinfisering av bassengvann

Som et offentlig og overfylt sted er vannkvaliteten i svømmebassenget veldig viktig. Svette, spytt og hår i svømmebassenget kan avle bakterier og bakterier, noe som kan føre til akutte sykdommer. så sørg for å ta hensyn til sanitæren til svømmebassenget, og svømmebassenget må desinfiseres strengt.

Dino Purification's OWS ozonvannsystem var spesialdesignet for desinfisering av svømmebasseng.

Dino's OWS er ​​et integrert system med ozongenerator , oksygenerator og gass-væske-blandepumpe, anti-bakvannsbeskyttelsesanordning. Det er integrert design, lite fotavtrykk og praktisk bruk. Det er mye brukt i desinfisering av vannbehandling i bassenget.

Ozon er et trygt og miljøvennlig desinfeksjonsmiddel. Høyt oppløst ozonvann produsert av Dino’s basseng ozongenerator kan drepe forskjellige bakterier og bakterier i svømmebassenget, nedbryte skadelige komponenter i vann og fjerne urenheter som tungmetaller og forskjellige organiske stoffer. Farge, deodorize, deodorize og rense vann.

Fordeler med å bruke bassengets ozongenerator for vannbehandling

1. Ozonsterilisering er grundig, og den kan drepe bakterieutbredelser og sporer, virus og E. coli på få sekunder.

2, Rensing av vann, ozon kan ikke bare drepe bakterier, men også avfarging og deodorisering, og forbedrer klarheten i vann sterkt uten å endre vannets naturlige egenskaper.

3.Redusere organisk forurensning, og reduser forurensninger som genereres etter bruk av kjemiske desinfeksjonsmidler som klor.

4, rask sterilisering, ozon kan raskt drepe bakterier, sporer, virus som sprer seg i vann og har en sterilisasjonsinaktivering i svært lave konsentrasjoner.

5. Etter ozondesinfeksjon kan gjenværende ozon nedbrytes til oksygen av seg selv, og ingen sekundær forurensning vil forekomme.

6. Ozonens tilpasningsevne er sterk, og den påvirkes mindre av vanntemperatur og PH-verdi.

7. Reduser THN og dosen av klor.

Ozondesinfeksjon er omfattende, i tillegg til vannbehandling, kan den også sterilisere og rense luften i det offentlige området, gjøre luften frisk og behagelig og beskytte svømmeres helse og sikkerhet fullt ut.

 

 

 


Innleggstid: Jun-15-2019