Cina DNA-Series Multi-Fungsional Ozon generator Produsén na Supplier | Dino

DNA-Series Multi-Fungsional Ozon generator

Pondok Description:

DNA-Series Multi-Functional Ozone Air PurifierDNA-Series ozone air purifier uses ozone for treatment of rooms, office etc by circulating ozone inside the room using inbuilt air pump. it can be used almost everywhere – anyplace where odour needs to be removed or area should be sterilized to...


jéntré produk

Tags produk

DNA-Series Multi-Fungsional Ozon Air  nyucikeun

DNA-Series nyucikeun ozon hawa migunakeun ozon pikeun pengobatan kamar, kantor jsb ku sirkulasi ozon di jero kamar maké pompa hawa inbuilt. eta bisa dipake ampir unggal madhab - anyplace mana bau perlu dihapus atawa aréa kudu sterilized mun haratis ti mikro-organisme.

DNA-7 / 10G nyucikeun ozon bisa dibabawa kami téh cocog pikeun kamar Ukuran nepi ka 100 meter pasagi pikeun waktos perlakuan 1 jam sarta ogé for jeung bau / perlakuan mikroba beurat. datang jeung ngatur kaluaran ozon jeung kontrol otomatis diprogram.

Fitur

téhnologi ngurangan Corona kalayan unik hawa-tiis;

Desain mobile, roda bisa ditambahkeun lamun diperlukeun

24/7 operasi kontinyu atawa 0-999hrs otomatis digital

-Grade tinggi steel-baja perumahan, atmosfir sarta éndah, awét;

efisiensi tinggi konversi, pamakéan énérgi low, hirup layanan lila;

Maén tur nyolok

Cecekelan atawa roda (pilihan)

fungsi:

Ozon bisa gancang maéhan baktéri viral, molds, fungi, zat organik ngabahayakeun dina hawa; ngancurkeun jeung maéhan mikroorganisme, sagala rupa zat organik, ngoksidasi na deodorize, ngoksidasi produk métabolisme, tur manjangkeun umur rak;

aplikasi:

pabrik kadaharan, pabrik kosmétik, catering, sakola, kindergartens, tiis gudang, gudang, tegalan, warung piaraan, aula makan, workshop bungkusan, hotél, hiburan, hiasan imah anyar, toilet.Water perlakuan disinfection: cai nginum, cai murni, kolam renang ngojay , aquaculture;

spésifikasi :

barang

kamanunggalan

DNA-7G-D

DNA-10G-D

output ozon

G / hr

7

10

kakuatan

W

120

140

Voltaseu

V / Hz

110/60; 220-240 / 50; 220/60

metoda operasi

/

otomatis Programmable atanapi Manual

Dimension (L * W H *)

cm

32 * 25 * 52,5

beurat unit

kg

9,6

10,3

bahan dipager

/

Beusi sténless

Purify aréa

m3

0-70

0-100

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup: