Naha Pilih Us

Specializing Dina Ozon generator
  • Kilang kitu urang

    12 Taun Profesional manufaktur ozon generator. 66 nagara diékspor. Leuwih 1.000 méter pasagi wangunan pabrik. Leuwih 6.000 mesin ozon dijual unggal taun.
  • Misi kami

    Tujuan kami anu nyadiakeun kaayaan tina mesin ozon seni jeung tingkat pangluhurna kualitas pikeun klien kami kalayan tingkat kinerja dijamin.
  • Our Vision

    Janten 1-500G / hr panyadia ozon generator nu pikaresep.

ngeunaan Company

Urang tumuwuh Jeung Anjeun!

Diadegkeun dina 2007, Dino Purifikasi mangrupa ozon parabot & solusi aplikasi panyadia na committed mun nyadiakeun solusi ozon pikeun pamaké global.

Sanggeus leuwih ti sapuluh taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi, Dino Purifikasi geus jadi produsén ozon generator kawentar Cina sarta ngadegkeun téhnologi jeung merk kaunggulan na ngarah. Utamina dina widang leyuran minyak dapur jeung ngaleupaskeun bau ozon komérsial, Dino Purifikasi geus jadi brand ngarah Cina urang.

Maca deui