Зошто Изберете нас

Специјализирана за озон генератор
  • нашата фабрика

    12 години професионално генератор за производство на озон. 66 Извезени земји. Над 1.000 квадратни метри фабричка зграда. Повеќе од 6.000 машини озон се продаваат секоја година.
  • Нашата мисија

    Нашата цел е да се обезбеди државата на уметноста на машини озон со највисоко ниво на квалитет за нашите клиенти со гарантиран ниво на изведба.
  • Our Vision

    За да биде претпочитан 1-500G / час озонската генератор провајдер.

за компанијата

Ние расте со вас!

Основана во 2007 година, Дино прочистување е озон опрема и примена на решенија и посветени на обезбедување на озон решенија за глобални на корисниците.

По повеќе од десет години на континуиран развој и иновации, Дино прочистување стана познат производител на озонската генератор на Кина и воспостави својата водечка технологија и бренд предности. Особено во областа на раствор комерцијални кујната нафта и отстранување на мирис на озон, Дино прочистување стана водечки бренд во Кина.

Прочитај повеќе