China DNA-Series Multi-Fungsi Ozon Generator Produsen lan Supplier | Dino

DNA-Series Multi-Fungsi Ozon Generator

Katrangan singkat:

DNA-Series Multi-Functional Ozone Air PurifierDNA-Series ozone air purifier uses ozone for treatment of rooms, office etc by circulating ozone inside the room using inbuilt air pump. it can be used almost everywhere – anyplace where odour needs to be removed or area should be sterilized to...


Detail produk

Tags Product

DNA-Series Multi-Fungsi Ozon Air  pembersih

DNA-Series pembersih ozon online migunakake ozon kanggo perawatan saka kamar, kantor etc dening sirkulasi ozon nang kamar nggunakake pump online inbuilt. bisa digunakake meh nang endi wae - anyplace ngendi ambu ora enak perlu dibusak utawa wilayah kudu sterilized kanggo free saka mikro-organisme.

DNA-7 / 10G pembersih ozon hotspot Kita cocok kanggo kamar ukuran nganti 100 meter kothak kanggo wektu perawatan 1 jam lan uga kanggo ambu ora enak / perawatan microbial abot. nerangake karo nyetel output ozon lan kontrol otomatis diprogram.

fitur

teknologi discharge Corona karo unik online-digawe adhem;

desain Mobile, gembong bisa ditambahake yen perlu

24/7 terus operasi utawa 0-999hrs poto digital

-bahan High stainless-steel omah, atmosfer lan ayu, awet;

efficiency dhuwur konversi, konsumsi energi kurang, urip dawa layanan;

Play lan plug

Nangani utawa gembong (opsional)

Fungsi:

Ozon bisa cepet mateni bakteri virus, cetakan, kelompok jamur, bahan organik mbebayani ing udhara; numpes lan matèni microorganisms, macem-macem bahan kimia organik, ngoksidasi lan deodorize, ngoksidasi metabolis produk, lan ngluwihi gesang beting;

Aplikasi:

pabrik Food, pabrik kosmetik, catering, sekolah, Kindergartens, kadhemen panyimpenan, warehouses, farm, toko pet, bale panedhaan, workshop packaging, hotel, hiburan, hiasan omah anyar, toilet.Water perawatan disinfection: banyu ngombé, banyu murni, kolam renang , tlatah banyu liyané;

SPESIFIKASI :

item

unit

DNA-7G-D

DNA-10G-D

output ozon

G / Hr

7

10

Power

W

120

140

Tegangan

V / Hz

110/60, 220-240 / 50; 220/60

cara operasi

/

poto Programmable utawa Manual

Ukuran (L * W H *)

cm

32 * 25 * 52,5

bobot unit

kg

9,6

10.3

materi pager

/

stainless steel

ngresiki area

M3

0-70

0-100

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED