Napa Pilih kita

Sing spesialisasine ing Ozon Generator
  • Pabrik kita

    12 Taun Professional Manufaktur ozon generator. 66 negara diekspor. Swara 1,000 meter bangunan pabrik. Swara 6,000 mesin ozon didol saben taun.
  • Mission kita

    adil kita kanggo nyedhiyani negara saka mesin ozon gambar karo tataran paling dhuwur kualitas kanggo kita klien karo tingkat kinerja dijamin.
  • Our Vision

    Dadi 1-500G / Hr panyedhiya ozon penggerak disenengi.

About Company

We Mundak Kanthi Sampeyan!

Founded in 2007, Dino Purification iku sawijining ozon peralatan & solusi aplikasi panyedhiya lan setya nyediakake solusi ozon kanggo kedhaftar global.

Sawise luwih saka sepuluh taun suwine pembangunan lan inovasi, Dino Purification wis dadi produsen ozon generator misuwur China lan diadegaké teknologi lan account menehi kaluwihan anjog. Utamané ing lapangan lenga solusi pawon lan aman ambu ora enak ozon komersial, Dino Purification wis dadi account anjog China kang.

Read More
Tampilan Online Chat!